2018 Yılının En İyi Android Uygulamaları

Mobilde en çok kullanılan işletim sistemi olan Android için hangi uygulamalar en iyisi ne uygulama kullanmalıyım sorununu çözüyoruz. 2018 yılının en iyi Android uygulamalarını sizler için derledik. Ayda 2 milyardan fazla aktif kullanıcıya sahip Android işletim sisteminde doğru ve kaliteli uygulamaları bulmak Google Play Store’da bazen çok zor olmaktadır. Çoğu uygulama işlevsiz reklam dolu ve virüs içermektedir. Bu tehlikelerden uzak durmak için sizlere işinize yarayacak sosyal eğlence iş vb kategorilerde en iyi uygulamaları liste haline getirdik. Listelerimizde hiç oyun olmadığını göreceksiniz. Bunu daha önceki en iyi android oyunları yazımızda liste haline getirdik. 

2018 Yılının En İyi Android Uygulamaları

1. Müzik Keşif Uygulaması: Shazam

Çevrenizde bir müzik duyduğunuzda ve çok hoşunuza gittiğinde bu şarkı kime ait diye etrafınıza sormanıza gerek kalmıyor. Shazam müzik tanıma uygulaması sayesinde çalan parçayı bir kaç saniye uygulamaya dinletmeniz yeterli. Shazam dinlettiğiniz şarkıyı tanıyarak şarkıyı ve söyleyeni saniyeler içinde karşınıza çıkartarak işinizi kolaylaştırıyor ve tek bir tuşla spotify çalma listenize ekleyebilir uygulama içinde kaydedebilirsiniz.

Shazam: şarkı bulma programı
Shazam: şarkı bulma programı

2. Şifre Yönetim Uyguluması : LastPass Free Password Manager

LastPass dünyanın her tarafındaki insanlar içi çevrimiçi hayatı kolaylaştıran ödüllü bir parola yöneticisidir. Bu gün ücretsiz deneyin – şu ana kadar nasıl bir parola yöneticisi kullanmadan yaşadığınıza şaşıracaksınız!

Giriş bilgilerinizi saklamak, online alışveriş profilleri, güçlü şifreler oluşturmak, kişisel bilgilerinizi takip etmek ve daha fazlası için LastPass kullanın. Tüm bilgisayar ve mobil cihazlardan bilgilerinize güvenli şekilde ulaşın.

LastPass Password Manager
LastPass Password Manager
Developer: LastPass US LP
Price: Free

3. Anket Uygulaması : Google Ödüllü Anketler

Bedava Google Play kredisi parası kazanmak için Google tarafından oluşturulmuş anketleri cevaplamanız yeterlidir.

Google Ödüllü Anketler
Google Ödüllü Anketler
Developer: Google LLC
Price: Free

4. Klavye Uygulaması : Gboard – Google Klavye

Gboard’da hız ve güvenilirlik, Kaydırarak Yazma, Google sesle yazma ve sevdiğiniz diğer tüm Google Klavye özelliklerinin yanı sıra Google Arama yerleşik olarak bulunmaktadır. Artık uygulama değiştirmeye gerek yok; doğrudan klavyenizden arama yapıp paylaşabilirsiniz.

Gboard - Google Klavye
Gboard - Google Klavye
Developer: Google LLC
Price: Free

5. Pil Yönetimi Uygulaması: Greenify

2013 yılının en iyi android uygulamaları arasında yer alan Greenify, pil sağlığını ve pil ömrünü en iyi optimize eden uygulamalardan birisidir.

Greenify
Greenify
Developer: Oasis Feng
Price: Free

6. Optimize Uygulaması: Clean Master – RAM Temizleyicisi ve Antivirüs

Clean Master RAM boşaltmanızı gereksiz dosyaları silmenize ve virüslerden uzak kalmanızı sağlayan çok pratik bir uygulamadır. Ayrıca programla özel fotoğraflarınızı gizleyebilir, telefonunuzu güvenli olmayan Wi-Fi ağlarından korur.

7. Fotoğraf Düzenleme Uygulaması: Prisma

Prisma uygulaması dünyaca ünlü sanatçıların eserlerinde esinlenerek çektiğiniz fotoğraflara bu filtreleri uygulayarak eşsiz birer sanat eserine dönüştürmektedir. Instagram gibi bir sosyal ağ olmayan bu uygulama filtreler olarak instagramdan daha çeşitli ve üstün durmaktadır.

Prisma
Prisma
Developer: Prisma Labs, Inc.
Price: Free

8. RSS Okuma Uygulaması : Feedly

Dilediğiniz tüm haber kaynaklarını, blogları, ugyulamanın içinden arayarak yada rss linkini ekleyerek uygulama ile kolayca takip edebilirsiniz.

Feedly - Smarter News Reader
Feedly - Smarter News Reader
Developer: Feedly Team
Price: Free

9. Tarayıcı Uygulaması : Benim için Tarayıcı: Görseli PDF’ye Dönüştürün

Bu uygulama ile evde veya ofiste kağıtsız evraksız bir yaşama geçebilirsiniz. Tek tuşla belgelerinizi tarayın pdf olarak paylaşın en önemli özelliği de tarayıcınız belgeyi metin haline getirmesidir. Çok kullanışlı olan bu uygulamayı her ofis çalışanında olması gerekir.

Scan Hero: Belge tarayıcı
Scan Hero: Belge tarayıcı

10. Dosya Aktarım Uygulaması : Xender – Dosya Aktarım

Dosyalarınızı şimşek hızında başka bir cihaza aktarmak istiyorsanız bu uygulama tam sizin için ideal. Bluetooth aktarımından 200 kat daha hızlı bir şekilde usb bağlantısına ve pc yazılım gerek kurmadan Android, IOS, Windows, PC/ Mac platformlar arası aktarımı wifi aracılığıyla destekliyor.

Xender - Müzik, Video
Xender - Müzik, Video

Son Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir