2018 Yılının En İyi 10 Ücretsiz Android Oyunu

Android oyunları her geçen gün daha da gelişmektedir. Hem ücretsiz hem de kaliteli android oyunu bulmak zor oluyor. Çoğu ücretsiz oyunlar aslında freemium olmaktadır. Özelikle strateji oyunlarında seviye atlamak için beklemek istemeyen oyunculara oyun yapımcıları ücretli hızlandırma içerikleri satmaktadır. 

Ücretsiz, grafikleri gelişmiş çok zevk alacağınız oyun arıyorsanız tam yerine geldiniz. Sizler için en iyi 15 android oyununu liste halinde hazırladık. Oyunun içeriğini ve indirme linkini yazımızda koyduk. Tek tuşla google play store girerek oyunları indirebilirsiniz. Sizlerde daha iyi oyunlar var diyorsanız lüften yorum kısmında bizlerle paylaşınız.

2018 Yılının En İyi 10 Ücretsiz Android Oyunu

1.Asphalt Xtreme: Rally Racing

Asphalt Xtreme: Rally Racing
Asphalt Xtreme: Rally Racing
Developer: Gameloft SE
Price: Free

NE YOL VAR NE DE KURAL!

Asphalt Xtreme: Rally Racing ile fizik kurallarını hiçe sayarak bilinmeyene doğru yola çık!

Yarış konusunda tüm bildiklerini unut çünkü burada bir sürücü için tek gereken; güçlü sezgiler, üstün beceri ve gözü kara hız tutkusu. Sınır tanımayan ralli yarışı deneyiminde kanyon, tepe, çamur demeden drift ve yanlama hünerlerini kullanıp rakiplerin arasından sıyrıl ve bitiş çizgisine ulaş!

2. Critical Ops

**Aksiyon ve akıl gerektiren first-person shooter için hazırmısın?**
Critical Ops refleks ve taktik becerilerini test edicek hızlı ve tempolu bir oyundur.
Tüm açılardan savaş deneyimini keşfedin: Bir anti-terörist olarak terör operasyonunu durdurmak için savaşın ya da Terörist olarak bölgeleri yıkmayı hedefle.
Arkadaşlarınızla birlikte egemenlik için mücadele edin ya da Çete liderin tarafından tüm dünyaya becerilerini göster.
Mobil FPS rekabet,yetenek ve beceri tabanlı sahneye katıl!
Silahlar AK47 gibi tüfekler tabancalar hafif makineli silahlar ve keskin nişancı tüfekleri vardır.

3. Guns of Boom – Online Shooter

Guns of Boom - Online PvP Acti
Guns of Boom - Online PvP Acti

✔ Kolay ve içgüdüsel kontroller: rakiplerinizi en başından itibaren pompalıyla indirin!
✔ Sürükleyici oynanabilirlik için harika grafikler: şık seviyeler ve havalı animasyon sizi ekrana yapıştıracak!
✔ Otomatik ateş: tüm yapmanız gereken rakibi artı işaretine getirmek.
✔ Dinamik savaşlar: bir takımda oynayın ve rakibi parçalara ayırın! Savaşta ne kadar aktif olursanız ödül o kadar iyi olur!
✔ Savaş çeşitliliği: Makineli tüfeklerden, süikast ve nişancı tüfeklerine, tabancalara ve diğerlerine seçim yapılabilecek 48 silah. Her birinin benzersiz bir özelliği var: artırılmış kafadan vuruş hasarı, düşmanları yavaşlatma ve hatta sağlık emme. Oyun tarzınıza uyan bir silah bulun!
✔ Klanlar: silah delilerinden bir çeteyi toplayın, bir amblem ve ad seçin ve sunucuları yönetmeye başlayın! Klan üyelerinizle bir savaşa katılın ve rakiplere kimin patron olduğunu gösterin!
✔ Patlayıcı eğlencesi: kalbinizi attıracak ücretsiz mobil atışlar! Kuşanın silahları, askerler!

4. Fallout Shelter

Fallout Shelter
Fallout Shelter
Price: Free

2015 yılının en iyi android oyunu olan Fallout Shelter, genel anlamda bir sığınak oyunudur. Sığınağınızı gelen saldırlara karşı korumak için geliştirmeli ve kaynaklarınızı ona göre düzenlemelisiniz.

Sığınak sakinlerinize onlara göre iş bulmalı, yeteneklerini geliştirmeli giysi ve silah bulmalısınız.

5. Clash Royale

Clash Royale
Clash Royale
Developer: Supercell
Price: Free

Arenaya Gir! Efsane oyun Clash of Clans‘in yaratıcılarından Royale’ler, en sevdiğin Clash karakterleri ve kat kat fazlasının başrolde olduğu gerçek zamanlı çok oyunculu bir oyun geliyor.

Bildiğin ve sevdiğin Clash of Clans birlikleri, büyüleri ve savunmaları ile birlikte Royale’leri içeren düzinelerce kartı topla ve yükselt. Royale’ler Prensler, Şövalyeler, Yavru Ejderhalar ve daha fazlasından oluşuyor. Düşman Kral ve Prensesleri kulelerinden indirerek rakiplerini yen ve Kupalar, Taçlar ve Arenada zafer elde et. Bir Klan oluşturup kartlarını paylaş ve kendi savaş topluluğunu oluştur.

6. Sky Force Reloaded

Sky Force Reloaded
Sky Force Reloaded
Developer: Infinite Dreams
Price: Free

Sky Force Reloaded modern görseller ve tasarımla sunulan klasik atari shoot’em up oyunlarının ruhunu yansıtır. Serinin yeni oyunu, ilerleyen shooter oyunlarının sevdiğiniz tüm yönlerini sunarak sizi eğlendirecek. Devasa patlamalar, yok edici lazerler, devasa bölüm sonu canavarları ve sayısız hava aracı seçeneği.

Sky Force Reloaded bildiğiniz ortalama düzeydeki ilerlemeli shooter oyunlarına benzemez. Harikulade ortamlarla ve muazzam efektlerle sizi kendisine çekecek. Sağladığı üstün oyun mekanikleri, ilerleme sistemi ve oyun içi toplanan nesnelerle oynamayı bırakamayacaksınız. Oyunu bitirdikten sonra daha fazla oynamak isteyeceksiniz. Neyse ki bu aşamaya gelmeden önce yapılması gereken çok şey var.

7. Hearthstone

Hearthstone
Hearthstone
Price: Free

Kart oyunu deyip geçmeyiniz. Blizzardın yapımcısı olduğu oyun World of War Craft karakterlerini kartlar üzerinde oynamak çok eğlenceli olacaktır.

8. N.O.V.A. Legacy

N.O.V.A. Legacy
N.O.V.A. Legacy
Developer: Gameloft SE
Price: Free

N.O.V.A. serisinin eleştirmenlerden alkış toplayan destansı ilk bölümünü temel alan N.O.V.A. Legacy, muhteşem bir 3B bilim kurgu FPS deneyimi sunuyor – hem de aksiyon dolu, ufak boyutlu bir sürümde.

Kahramanımız Kal Wardin, Koloni İdaresi kuvvetleri tarafından tekrar taşınabilir zırhlı giysisini kuşanıp düşmanlara saldırması için çağrılan emekli bir N.O.V.A. piyadesi.

Kal, kişisel yapay zeka ajanı Yelena’nın da yardımıyla insanlığın kaderini korumak için uzaylı istilacılara karşı savaşa girmek ve uzaylıların ani saldırı kararının arkasındaki gizemi çözmek zorunda.

9. UNKILLED: ZOMBİ AVLAMA OYUNU

UNKILLED - Zombi Oyunları FPS
UNKILLED - Zombi Oyunları FPS

Şimdiye dek karşılaştığınız en iyi, ödüllü mobil avcı oyunu. Çevrim içi çoklu oyuncu, upuzun bir öykü, özel görevler, birçok eşsiz silah barındıran bir oyundur.

New York Şehri dünyanın en korkunç zombi istilasının merkez üssü oldu. Gereken tek şey yaşayan ölülerle mücadele edecek ve bu dehşet verici olayı kimin veya neyin harekete geçirdiğini bulacak cesur ve yetenekli bir kahraman. Kurt Sürüsü olarak bilinen, Big Apple caddelerinde pis işleri halleden özel görev timinin beş eşsiz karakterinden biri olarak hikayeye başla. Bütün tehlikeleri bulmak, takip etmek ve yok etmek için hazırlanan özel bir askeri organizasyonun parçası olarak New York’un caddelerinde, metrolarında, kanalizasyonlarında ve arka sokaklarında derinlere ilerleyeceksin. Böylece herkesin beklediğinden daha iğrenç ve adi bir komployu açığa çıkaracaksın. Yanına fazla ateş gücü alman iyi bir şey.

10. Alto’s Adventure

Alto's Adventure
Alto's Adventure
Developer: Noodlecake
Price: Free

Yumuşak beyaz karların üzerinde, macera vaat eden küçük bir dağ köyü vardır.
Alto ve arkadaşlarının sonsuz snowboard yolculuğuna katılın. Komşu köylerden, yüzyıllık ormanlardan ve uzun zaman öne terkedilmiş harabelerden geçerek yaşadıkları doğada Alp tepelerinde yolculuğa başlayın.

Yolculuğunuz sırasında köyden kaçan lamaları kurtaracak, çatılarda snowboard yapacak, korkutucu uçurumların üzerinden atlayacak ve dağda yaşayan yaşlılardan kaçacaksınız – üstelik bütün bunları, dağda sürekli değişen hava koşullarına ve geçen zamana karşı cesaretinizi göstererek yapacaksınız.

Son Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir