2022 Yılının En İyi 10 Ücretsiz Android Oyunu

Need-for-Speed-No-Limits

Android oyunlara Google Play Store’da hergün binlercesi daha ekleniyor. Yazımızda , Google Play Store’da şu anda mevcut olan en iyi ücretsiz 10 oyunun tek tek seçilmiş halini göreceksiniz. Herkesin oyun türü zevkleri farklı olsa da listemizde her türden en iyi oyunları seçmeye özen gösterdik.

Dünyada 2.6 milyar kişi mobil oyun yüklemekte ve oynamaktadır. Google Play Store’daki tüm uygulamaların %13,72 ‘si Android oyunları oluşturmakta ve en popüler kategori her sene olduğu gibi bu senede oyun kategorisidir. Her sene olduğu gibi bu senede sizlere en iyi oyunları derledik. Google Play Store’da 2022 itibari ile 3.48 milyon uygulama bulunmaktadır. Bu kadar oyunun içinden en kaliteli, en iyi grafiğe sahip, en iyi hikayeye sahip Andorid oyunu bulmak kolay olmasa gerek.

2022 Yılının En İyi 10 Ücretsiz Android Oyunu

1. GWENT: The Witcher Card Game

GWENT-The-Witcher-Card-Game

The Witcher 3: Wild Hunt efsane oyunu oynayanların oyun içinde oyun olarak tabir ettiği kart oyununu defalarca oynamış bir kişi olarak, öncelikle kart oyunu sanıp geçilmeyecek kadar detaylı bir oyundur. GWENT bolca blöf yaptığınız keskin stratejilerin savaştığını Geralt, Yennefer ve diğer Witcher dünyasının savaşçılarını topla ve ikonik savaşlara hazırlanın.

Mobil oyunda 10 kart ile başlıyorsunuz, oyuna başlarken kartların en güçlüsüyle mi yoksa en güçsüzü ile mi savaşacaksınız tamamen sizi stratejinize bağlıdır. Düelloyu kazanmak için rakibinizden fazla puan toplayın ve üç turdan ikisini kazanın.

GWENT: The Witcher Card Game
GWENT: The Witcher Card Game

2. DATA WING

data-wing

Data Wing oyunu daha önce hiç görülmemiş tarzda yarış macera oyunudur. Oyun tamamen ücretsiz ve reklam göstermemektedir. Bu özelliği ile bile diğer oyunlardan kendisini ayırmaktadır. Oyun Google Play Store’da 5 milyondan fazla indirilmiş ve 4.9 puan ortalaması bulunmaktadır. Oyunun müzikleri başlı başına bir efsanedir.

Anne isimli komut verici ile oyunu nasıl oynayacağınızı bilgisayar imleci gibi aracımızı nasıl kullanacağımızı göstermektedir. Anen bir süre sonra saldırıya uğrayarak sapıtmaya sizi yanlış yönlendirmeye başlıyor. Neon ışıklarının ve duvarlara sürtme sonucu hızınız yavaşlayacak ve bölümleri geçmekte zorlanacaksınız. Bu oyunun en büyük eksiği kısa sürmesidir.

DATA WING
DATA WING
Developer: Dan Vogt
Price: Free

3. Mobile Legends: Bang Bang

Mobile-Legends-Bang-bang

Efsane MOBA oyunu DOTA LOL gibi PC oyunlarının mobil versiyonu olan Mobile Legends LOL’un mobil piyasaya geç girişini kendi lehine çevirerek 30 milyondan fazla indirme ve 4.1 puan ortalaması ile türünün en başarılı oyundur. Büyük ihtimalle bu listede en bilindik oyun bu olacaktır.

Klasik bir MOBA oyunu olan Mobile Legend 5×5 olarak kahramınını seç ve takım arkadaşlarınla savaşabilirsiniz. Android Oyun Genel olarak oyunda rakibin kulesini yıkmak için 3 koridorda savaşıyor ve 4 adet orman bölgesi 18 adet savunma kalesi bulunmaktadır. Oyunda en önemli faktör iyi bir takım ve güzel bir strateji. Takımınızdaki oyunculardan birisi bile amatörse kazanmanız çok zorlaşacaktır çünkü herkes aynı güçte ve ekipmandadır.

Tank, Savaşçı, Büyücü, Nişancı, Suikastçı ve Destek kahramanlarından birini seçerek hemen savaşmaya başlayabilirsiniz. Eşleşmeler 10 sn. ve maçlar 10 dakika sürmektedir.

Mobile Legends: Bang Bang
Mobile Legends: Bang Bang
Developer: Moonton
Price: Free

4. Infinity Loop – Rahatlamak

Infinity-Loop-Rahatlamak

Hayatın stresinden uzaklaşmak ve zihninizi rahatlamak için en iyi Android oyunlardan biri olan Infinity Loop mantık becerililerini arttırmanın eğlenceli bir yöntemidir. Oyun internetsiz oynanabiliyor ve reklam sayısı yok denecek kadar azdır. 10 miyondan fazla yüklenen mantık oyunu 4.7 puan ortalamasına sahiptir.

Aynı desenleri oluşturmak mükemmel bağlantıları yapmak sizin elinizde. Oyunda sınırsız varyasyon bulunmakta ve hiç bitmemektedir. Oyun bağımlılık yapıyor ve kurtulması kolay değildir. Oyun ücretsiz fakat sadece karanlık modda 100 levelden sonra bir kahve ücreti kadar ödeyerek bu bölümleri de açabilirsiniz.

Infinity Loop - Rahatlamak
Infinity Loop - Rahatlamak

5. Diablo Immortal

Diablo-Immortal

Yıllarca Diablo 3’ü bekleyen bir nesil olarak sonunda mobil oyunu resmi olarak 2 Haziran’da çıkıyor. Diablo III oynarken hep mobile uygun bir oyun diye düşünmüşümdür. Oyun klasik bir MMO RPG oyunudur.

Satış rekorları kıran Diablo serisinin mobil oyunu Diablo II’nin sonu: Yıkım Lordu ve Diablo III’ün başlangıcı arasında geçecek. 

6 karakterle karşımıza çıkacak Diablo Immortal Barbar, Haçlı, İblis Avcısı, Keşiş, Necromancer ve Sihirbaz yeni güçler ve yeni yeteneklerle bizleri bekliyor. Harika oynanışı efsane grafikleriyle Diablo Immortal hayatımızdan baya bir süre çalacağa benziyor.

Oyun yeni dungeonlar ve bölgelerle gelecek. Multiplayer modu olacak ve Westmarch, Diablo Immortal’ın kentinde, Oyuncular, Sanctuary’nin vahşi bölgelerinde dolaşırken ya da daha az tehlikeli bir iş yaparken, vites yükseltme, eşya hazırlama veya bir sonraki macera için grup oluşturma gibi diğer kahramanlarla tanışmak ve sosyalleşmek için birçok fırsata sahip olacaklar.

Diablo Immortal
Diablo Immortal

6. Pocket Build – Unlimited open-world building game

pocket-build

 

Pocket Build Moonbear tarafından geliştirilen bir Sandbox oyunudur. Sandbox oyun denince ilk aklan gelen Minecraft’dır fakat Pocket Build hem görsel olarak hem de açık dünya çeşitlilik olarak çok daha önü açık bir Android oyunudur.

Oyunda her şey sizin hayal gücünüze bağlıdır. Şehirler, köyler, binalar, insanlar, kuleler aklınıza ne gelirse yapmak mümkündür. Benim sandbox oyunlarda en sevdiğim mod hayatta kalma modudur. Pocket Build’de 3D dokunma desteği kamera görünüm desteği ve her güncellemede yeni öğeler gelmektedir.

Pocket Build
Pocket Build
Developer: MOONBEAR
Price: Free

7. My Friend Pedro : Ripe for Revenge

Holywood aksiyon film temalı oyun Olan My Friend Pedro karısı ve çocuğu kaçırılan sevimli bir muz olan Pedro’ya yardım etmek için oynuyoruz. 37 bölümden oluşan Android oyun aksiyon dolu bölümlerde kan mermi ve muzlarla doludur. 5 milyondan fazla indirilen bu ücretsiz oyun 4.7 puan ortalaması vardır.

My Friend Pedro : Ripe for Revenge oyununda seviyeler kısadır ve yirmi saniyeden 2 dakikaya kadar sürer. Seviye ilerledikçe doğal olarak zorlukta artmaktadır. İlk başlarda sadece bir tür düşman için endişelenmek gerekirken ilerleyen seviyelerde çok farklı düşmanlar keşfedeceksiniz ve onları öldürmek için mermiler havada uçuşacaktır.

My Friend Pedro : Ripe for Rev
My Friend Pedro : Ripe for Rev

8. Horde Defense

horde-defense

Horde Defense gelmiş geçmiş en iyi strateji kale savunma Android oyunlarından biridir. Horde Defense 1 milyondan fazla indirme ve 4.5 puan ortalamasına sahiptir.

Komutan olarak klanınız büyük tehlike altında! Karanlık güçlerini karşı karşıya ve onun korkunç planları hakkında harekete geçmeden önce gerekli savunma yapmalı ve özel kule becerilerini geliştirmelisiniz. 20 farklı görev görev modu ve sonsuz modda oynayabilirsiniz.  90 dan fazla level 8 boss 12 epik savaş 24 kule 27 canavar bulunmaktadır.

Horde Defense
Horde Defense
Developer: NGMOB GAME
Price: Free

9. Real Boxing 2

real-boxing-2

Real boxing 2’yi saatlerce oynayan biri olarak sonu gelmeyen dövüş serüvenlerine katılın. Real Boxing 2’de boksörünüzü karakterini görünüşünü oluşturduktan sonra oyun size nasıl oynayacağı ile ilgili pratikler yaptırıyor. Sonra Dünya üzerinde sırayla mücadelelere çıkmaya başlıyorsunuz. Ayrıca yeteneklerinizi geliştirmek için küçük oyunlar oynuyorsunuz.  Oyunda nakavt ederek rakiplerinizi yenerken birbirinden farklı ekipmanları geliştirebiliyorsunuz ve renk seçimi yapabiliyorsunuz. Ringdeyken özel güçlerinizi kullanıyor ve rakibinizde sizin gibi özel vuruşları oluyor.

Dünyadaki serüveni bitirmek uzun sürüyor. Oyun yeteri kadar oyun süresi sağlıyor  ve oyun boks severler için çok zevklidir.

10. Need for Speed™ No Limits

Need-for-Speed-No-Limits

Need for Speed™ No Limits Electronics Art’ın efsane oyunu Need for Speed’den mobile uyarlanmıştır. Need for Speed™ No Limits Google Play Store’da 100 milyondan fazla yüklenmiş 4.4 puan almıştır. Bugatti, Lamborghini, McLaren, Pagani, Koenigsegg, Hennessey  gibi ünlü markaların araçlarını kullanabileceksiniz. Ayağınızı pedala basıp kendinizi kaos ile kontrol arasında bulacaksınız. Yılların verdiği tecrübe muhteşem grafikleri ile efsane oyun Need For Speed oynamaktan büyük bir zevk alacaksınız.

Need for Speed™ No Limits
Need for Speed™ No Limits

Son Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir