2018 Yılının En İyi 10 Ücretsiz iOS Oyunu

Hem kaliteli hem de ücretsiz mobil iPhone iPad oyunu bulmak kimi zaman zor olmaktadır. 2018 yılının en iyi ücretsiz 10 mobil iPhone, iPad oyunlarını sizler için derledik.

App Store oyunlar kategorisinde popüler uygulamalara baktığınızda hep aynı oyunları görmekten sıkılıp yeni oyun arayışları içine girmiştirsiniz büyük ihtimalle. Bizde sizler için her oyun tarzından en iyi iOS oyunlarını açıklamaları ve video tanıtımları ile birlikte sizlere sunduk.

Sizlere liste halinde sunduğumuz en iyi 10 iPhone iPad mobil oyunları beğeneceğinizi düşünüyorum. Bu oyunları denedikten sonra yorum kısmından bizlere oyun hakkında görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

2018 Yılının En İyi 10 Ücretsiz iOS Oyunu

1. Life is Strange

‎Life Is Strange
‎Life Is Strange
Developer: SQUARE ENIX
Price: Free+

Life is Strange, zamanı geri alarak geçmişi, şimdiki zamanı ve geleceği etkileme şansını oyunculara veren, beş bölümden oluşan ve hikayeye dayalı seçim ve sonuç ilişkisi oyunlarına yeni bir soluk getiren bir oyun. Bu oyunda zamanı geri alabildiğini keşfederek eski dostu Chloe’yi kurtaran Fotoğrafçılık bölümü son sınıf öğrencisi Max’ı oynayacaksın. Max ile Chloe, başka bir öğrencinin kayboluşunun ardındaki sırrı ortaya çıkarırken Arcadia Koyu’nun karanlık yüzünü öğreniyor. Max, bu sırada gücünün yarattığı sonuçları anlamaya çalışırken önsezileri güçlenmeye başlıyor. Max, geçmişi değiştirmenin, geleceği felâkete sürükleyebileceğini öğrenecek.

2. PlayerUnknown’s Battleground (PUBG) Mobile

FPS tarzındaki oyunda oyuncular belirli bir rotada uçan uçaktan bir adaya paraşütle atlıyorsunuz. Atladığınız 8×8 km alana sahip bir adada teçhizatsız, silahsız bir şekilde oyuna başlıyorsunuz. 300 kişiye kadar oyuncu aynı adada oynayabilmektedir. 20 dakika boyunca sürekli küçülen adadateçhizat ve silah toplayarak diğer oyuncaları öldürmeye uğraşıyorsunuz. Oyuncular tek bir kişi kalasıya kadar birbirleri ile savaşmak zorundadırlar.

Oyunda cinsiyeti ve kıyafeti seçtikten sonra her oyuncu adada belirli bir yere paraşütle indikten sonra özgür olacaktır. Dileyen istediği yere iniş yapabilmektedir. Genelde evlerin bulunduğu yere inen oyuncular, evlerden kask, zırh, mermi kıyafet, silah gibi ekipmanlar toplamalısınız. Toplama işlemini rakiplerden önce yapmalısınız ki ilk o sizi öldürmesin. Sürekli tetikte olmanız gereken oyunda, ada etrafında sürekli daralan bir çember bulunmaktadır. Bunun dışında kalırsanız ölüyorsunuz. Bundaki amaç rakiplerin birbirini daha kolay bulması ve oyundaki sıkıcılığı azaltmaktadır. Bir yerden bir yere gitmek için sadece yürümek ve koşmak gerekmiyor.  Oyun içinde tekne, araba, motosiklet gibi kullanacağınız araçlar bulunmaktadır. Oyunu mümkün olduğunca çok rakip öldürerek tamamlamalısınız. Ne kadar çok öldürürseniz o kadar çok oyun parası kazanıyorsunuz. Bununla da oyun içi geliştirmeler alabiliyorsunuz.

3. Guns of Boom

‎Guns of Boom
‎Guns of Boom
Developer: Game Insight
Price: Free+

Guns of Boom göz alıcı 3D grafikleri ve kanı kaynatan oynanabilirliği ile ekstrem çok oyunculu bir atış oyunudur. O kadar basittir ki kediniz bile kontrolleri öğrenebilir ancak beceri kapasitesi en sıkı FPS emektarlarını bile terletecek kadar yüksektir. Çeşitli haritalarda çevrim içi PvP muharebelerine dahil olun, farklı ölümcül silahların yanı sıra el bombalarını ve sağlık setlerini deneyin. Kanepenizden kalkmadan nihai rekabetçi gerilimi tecrübe edin.

4. Shadowgun Legends

‎Shadowgun Legends: Online FPS
‎Shadowgun Legends: Online FPS

FPS ve RPG unsurlarını birleştiren bu oyun 500’den fazla silah 1000’den fazla zırha ve 200 farklı hikayeye sahip bu oyun efsane olma yolunda ilerlemektedir.

5. It’s Full of Sparks

‎It's Full of Sparks
‎It's Full of Sparks
Developer: Dabadu Games
Price: Free+

Sevimli havai fişeğimiz patlamadan önce oyun levelini tamamlamanız gereken bir oyundur. Harika bir görsellik içeren bu mobil oyunda 80 özel tasarlanmış bölüm bulunmaktadır.

6. World of Warships Blitz

Wargaming tarafından sunulan World of Warships Blitz, oynaması ücretsiz, mobil, aksiyon dolu bir MMO oyunudur. Oyun, World of Warships’in ödüllü PC versiyonuna dayanır.
World of Warships Blitz, 2. Dünya Savaşı deniz muharebelerini ve PC’nin sağladığı aksiyonu, sürükleyici ve hızlı bir şekilde mobil ve tablette bir araya getirir.

Artık ABD, Japonya, Rusya ve Britanya’dan çeşitli zırhlılar, kruvazörler, muhripler ve hatta uçak gemilerinin ustası olabilir ve nerede olursan ol hızlı ve aksiyon dolu 7’ye 7 efsanevi savaş gemisi muharebelerine hemen katılabilirsin!
Gerçekten oynaması ücretsiz bir oyun. Zamanlayıcı, enerji çubuğu, yakıt yok-istediğin zaman istediğin kadar oyna.

7. Fortnite

‎Fortnite
‎Fortnite
Developer: Epic Games
Price: Free+

Fırtına habersiz geldi. Dünya nüfusunun %98’i yok oldu… Sonra canavarlar geldiler. Fırtınayı durdurma mücadelesinde dünyada kalan Kahramanlara liderlik yap. Her oyunun birbirinden farklı olduğu engin, yıkılabilen dünyayı keşfet. Devasa hisarlar inşa et, egzotik silahlar yap, ganimet topla ve Kahramanlarına seviye atlat. Dört oyunculu online co-op modunda Fırtına ile mücadele et. Epic Games’in yeni Aksiyon İnşa oyunu Fortnite’a hoş geldin.

8. Postknight

‎Postknight
‎Postknight
Developer: Kurechii
Price: Free+

Strateji tabanlı RPG oyunu olan Postknight, rengarenk görseli ve kolay oynanışı ile bağımlılık yapan bu oyunda güçlü olmalı ve kendinizi geliştirmelisiniz. Karşınıza çıkan vahşi hayvanları ve düşmanları ortandan kaldırmaya çalışacak ve ödüller kazanacaksınız. Çizgi film tarzı oyunları sevenler için bir başyapıt olan bu oyunu şiddetle tavsiye etmekteyiz.

9. Gangstar New Orleans

‎Gangstar New Orleans
‎Gangstar New Orleans
Developer: Gameloft
Price: Free+

Muhteşem New Orleans şehrinde geçen ve mobil cihazlarda şimdiye dek görülmüş en büyük açık dünyayı sunan Gangstar New Orleans; yeraltı dünyasından eşsiz karakterler, sürükleyici hikaye görevleri, heyecanlı araba kovalamacası ve gümbür gümbür ateş etme aksiyonu ile dolu! New Orleans’da her an her şey olabilir!

10. Brothers in Arms® 3: Sons of War

‎Brothers in Arms® 3
‎Brothers in Arms® 3
Developer: Gameloft
Price: Free+

Uluslararası başarıya sahip 2. Dünya Savaşı serisi heyecan verici bir nişancı aksiyonu, inanılmaz öldürme kamerası (killcam) görüntüleri ve çok sayıda deneysel silahla geri dönüyor. Çavuş Wright olup Normandiya Çıkarması sonrasında çarpıcı ve hayat değiştiren bir yolculuğa çık. İyi eğitimli kardeşlerini yönet ve savaş sırasında onların özel yeteneklerini kullan. Silahlarını yükselt, manga arkadaşlarının becerilerini geliştir ve düşmanla savaş!

Son Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir