2019 Yılının Ücretsiz En İyi 10 Android Uygulaması

Mobil cihazlarda en çok kullanılan işletim sistemi olan Android için olmazsa olmaz ve en iyi 10 Android uygulamasını sizler için 2019 yılı için de derledik. Google Play Store’da 2.1 milyar uygulama bulunmakta ve her geçen gün sayısı artmaktadır. Bu kadar uygulama içinde değişik kategorilerde en iyi uygulamaları bulmak zor olmaktadır. İşinizi görecek Android uygulamasını bulmak hem zor hem de aynı işlevi gören onlarca uygulama arasından virüs ve reklam içermeyen işinizi en iyi şekilde halledecek uygulamaya ulaşmak için bu yazımızı incelemenizi tavsiye ediyorum.

2018 yılında derlediğimiz yazımız 2018 Yılının En İyi Android Uygulamaları ve 2019 Yılının En İyi 10 Ücretsiz Android Oyunu yazılarımızı incelemenizi tavsiye ederim.

2019 Yılının En İyi Android Uygulamaları

1. Video Editör Uygulaması : Quik – Müzikli fotoğraf için GoPro video editörü

Özel günler sunumlar ve iş için video veya fotoğraf sunumu yapmak için iyi bir uygulama arıyorsanız Quik sizlerin bütün sorunlarını çözmektedir. Sevdiğin fotoğraf veya videoları seçerek çok kolay bir şekilde geçiş efektini ve müziğini seçerek sunumuz çok basit şekilde hazırlayabilirsiniz. 100’den fazla ücretsiz müzik içeren ve Instagram Snapchat kare veya portre özelliğini seçerek sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.

2. Şifre Yönetim Uyguluması : LastPass Password Manager

Günümüzde şifreye çok ihtiyaç duyan onlarca uygulama kullanmaktayız. Gerek sosyal ağlar gerek internet bankacılığı gerekse özel kullandığınız online programların hepsi şifre istemektedir. Parolalarınız sürekli unutan ve her seferinde şifremi unuttum kısmını kullanmaktan bıktıysanız tam size göre bir şifre yönetici uygulamamız bulunmaktadır.

Tüm online sosyal medya kullanıcı adları ve şifrelerini Banka kredi kart bilgilerini, aklınıza gelen tüm online şifrelerinizi ve uygulamalarınızı çok faktörlü doğrulama seçeneği ile LastPass Password Manager uygulamasını kullanabilirsiniz.

LastPass Password Manager
LastPass Password Manager
Developer: LastPass US LP
Price: Free

3. Müzik Dinleme Uygulaması : YouTube Music

Mobil telefonunuzda müzik dinlemek isterseniz en uygun uygulama YouTube Music uygulamasıdır. En geniş müzik arşivine sahip YouTube müzik dinlemek için de en hızlı ve kolay uygulamaya sahiptir. Müzik dinlemek için onlarca uygulama yükleyip yine de istediğiniz şarkıyı bulamama derdine son veren uygulamayı indirmenizi tavsiye ederim.

YouTube Music
YouTube Music
Developer: Google LLC
Price: Free

4. Dosya Aktarım Uygulaması : Pushbullet 

Belki de ismini ilk defa duyacağınız bu uygulama pc, tablet, telefon arasında dosya fotoğraf, video, bağlantı, konum paylaşımını çok hızlı bir şekilde gerçekleştiren bir uygulamadır. Telefonunuz odada ve siz içerdesiniz bir arkadaşınız sizi arıyor bilgilendirme mesajını kimin aradığını bilgisayarınızdan görebileceksiniz. Diğer sosyal ağlardan ve mesajlaşma uygulamalarından gelen bildirimleri de aynı şekilde bilgisayarınızda görebileceksiniz.

Pushbullet: SMS on PC and more
Pushbullet: SMS on PC and more

5. Fotoğraf Gizleme Uygulaması : Lynx Privacy-Hide photo/video

Özel fotoğraflarınızı veya videolarınızı telefon albümünden gizlemek için her zaman bir uygulamaya ihtiyaç duymaktayız. Bunun için en iyi Android uygulaması Lynx’dir. Lynx ile pin kodu veya parmak izi okuyucu ile şifre koyabilir, kamuflaj moduna alarak başka bir program gibi görünmesini sağlayabilir ücretsiz 5GB cloud hizmeti ile telefon hafızasını kullanmadan resimlerinizi gizleyebilirsiniz.

Lynx Privacy-Hide photo/video
Lynx Privacy-Hide photo/video
Developer: cxzh.ltd
Price: Free

6. Yabancı Dil Öğrenme Uygulaması : Duolingo’yla Bedava İngilizce

En kolay ve en basit şekilde İngilizce nasıl öğrenirim diyorsan bu konudaki Android dünyasındaki en iyi uygulama Duolingo’yu indirmek yeterli olacaktır.

Duolingo: Dil Dersleri
Duolingo: Dil Dersleri
Developer: Duolingo
Price: Free

7. Fotoğraf Düzenleme Uygulaması: Snapseed

Snapseed Google tarafından geliştirilen bir profesyonel  fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Çoğu işimizi instagram filtreleri ile görsekde profesyonel bir düzenlemeye ihtiyaç duyduğumuzda diğer uygulamalar yetersiz kalmaktadır. İyileştirme, Fırça, Yapı, HDR, Perspektif de dahil 29 Araç ve Filtre içeren uygulama ile fotoğraflarınızı mükemmel düzenleyebilirsiniz.

Snapseed
Snapseed
Developer: Google LLC
Price: Free

8. Müzik Keşif Uygulaması: Shazam

Çevrenizde bir müzik duyduğunuzda ve çok hoşunuza gittiğinde bu şarkı kime ait diye etrafınıza sormanıza gerek kalmıyor. Apple’ın geliştirdiği Shazam müzik tanıma uygulaması sayesinde çalan parçayı bir kaç saniye uygulamaya dinletmeniz yeterli. Shazam dinlettiğiniz şarkıyı tanıyarak şarkıyı ve söyleyeni saniyeler içinde karşınıza çıkartarak işinizi kolaylaştırıyor ve tek bir tuşla spotify çalma listenize ekleyebilir uygulama içinde kaydedebilirsiniz.

Shazam: şarkı bulma programı
Shazam: şarkı bulma programı

9. Tarayıcı Uygulaması : Adobe Scan: PDF Tarayıcı, OCR

Adobe tarafından geliştirilen ücretsiz Adobe Scan PDF tarayıcı uygulaması etrafınızda bulunan makaleleri, faturalarınızı, fotoğraf ve belgelerinizi çok iyi tarayarak pdf haline getirir. Metinleri tarayarak kopyalanabilir bir metne dönüştürür. Acil çıktı olan bir dökümanı internet ortamına hızlı bir şekilde aktarmak isteyenler için hayat kurtaran bir uygulamadır.

Adobe Scan: Belge Tarama
Adobe Scan: Belge Tarama
Developer: Adobe
Price: Free

10. Bulut Depolama Alanı Uygulaması : Box 

Box Android Uygulaması ile 10 GB ücretsiz depolama alanı ile dosyalarınızı, fotoğraflarınızı ve belgelerinizi kolaylıkla depolayabilir yönetebilir ve paylaşabilirsiniz. Şifreleme ve güvenlik yöntemleri ile dosyalarınızı güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz. PDF, Word, Excel, AI ve PSD de dahil olmak üzere 100’den fazla dosya türünü görüntüleyebilir ve yazdırabilirsiniz.

Box
Box
Developer: Box
Price: Free

Son Yazılar

Bir Yanıt

  1. PicsArt Fotoğraf Düzenleme Uygulamasını ve
    LinkPicture Fotoğraf Linki Elde Etme Uygulamasını da Ekleyebilirsiniz.
    İkiside oldukça kullanışlı uygulamalar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir